Elektrische scooter, beter voor het milieu

Elektrische scooters zie je steeds vaker in het straatbeeld. En dit is een goed teken want de elektrische scooter dragen bij aan een beter milieu. In vergelijking met een normalen scooter, niet elektrisch, verbruikt de elektrische scooter minder vervuilende afvalstoffen en is daarom beter voor het milieu. Vaak hoor ik nog mensen zeggen dat het onhandig is in gebruik omdat de scooter werk met een accu.

Maar tegenwoordig is deze binnen 2 a 3 uur helemaal opgeladen en kan je ruim 60 tot 70 kilometer er mee rijden. En geloof me, 60 tot 70 kilometer op een scooter achter elkaar is wel genoeg. Ben jij een fanatieke scooterrijder en ruim je makkelijk 60 tot 70 kilometer per dag? Dat is ook geen probleem. Sluit de accu van de scooter aan op een stopcontact ergens bij jou in de buurt, drink een kopje koffie en eet wat lekkers, en je kan er weer tegen aan.

Polderscooters bied je een ruime keuze in elektrische scooters

Op www.polderscooter.nl kan je een overzicht vinden van alle elektrische scooters. Of ga gerust een keer langs om de scooters te bekijken in de showroom! Voor dat je gaat wil ik je nog even uitleggen wat de voordelen precies zijn van een elektrische scooter.

De voordelen zijn: Als je s’ochtends vroeg naar je werk moet, en je hebt geen zin om je buren en/of gezin thuis wakker te maken? Dan is een elektrische scooter zeker iets voor jou! Het rijdt namelijk muisstil zodat niemand je hoort weg gaan. Let daarbij wel op, dat het voor kan komen dan weggebruikers je niet aan horen komen en dus van je kunnen schrikken. Of erger nog, dat ze oversteken omdat ze niks horen. Dit is uiteraard niet jou verantwoordelijkheid maar wel iets om rekening mee te houden.

Elektrische scooter

Om af te sluiten heb ik nog een voordeel van een elektrische scooter. De inhoud van een elektrische scooter is verre weg simpeler dan een normale scooter. Bij een normale scooter zijn er veel elementen die er voor moeten zorgen dat je scooter rijdt, is er één kapot.. dan rijdt je scooter vaak niet meer en moet de scooter naar de garage. Dit kost een hoop tijd en geld, en dit gebeurd aanzienlijk minder bij een elektrische scooter.

InterWens – Linkbuilding uitbesteden