Laadpaal kopen

Met de groeiende verkoop van elektrische auto’s wordt ook de behoefte voor een laadpaal kopen steeds groter. Dit geld zowel voor bedrijven als voor particulieren. Bij P. Hoekwater B.V. ben je aan het juiste adres voor het kopen, leveren en installeren van een laadpaal bij je bedrijf of thuis. Maak nu meteen een afspraak om erachter te komen welke laadpaal bij jouw bedrijf past.

De juiste laadpaal kopen: Voor bedrijven en particulieren

De behoefte aan een goede laadinfrastructuur wordt met het groeiende aantal elektrische auto’s steeds belangrijker. Niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Of het nu gaat om het ondersteunen van werknemers die elektrisch rijden of om privé je elektrische auto van stroom te voorzien, het kiezen van de juiste laadpaal is zeer belangrijk.

In deze blog lees je eventuele overwegingen bij het kopen van een laadpaal, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Laadpaal voor jouw bedrijf

Heb je een bedrijf dan is het belangrijk dat de laadpaal die je kiest uit te breiden is naarmate er meer elektrische auto’s van de laadpalen gebruik willen maken. Daarnaast is het belangrijk naar het type laadpaal te kijken. Heb je een bedrijf waarbij je werknemers vaak onderweg zijn dan is een DC-lader (snel laden) een goede keus.  AC-laders (normaal laden) daarentegen zijn geschikt voor langzaam opladen gedurende langere periodes, zoals tijdens werktijden.

Ook kan het voor jouw bedrijf belangrijk zijn om toegangscontrole te hebben tot de laadpalen. Ook een systeem voor facturering is mogelijk. Op die manier wordt het gebruik van de laadinfrastructuur inzichtelijke en beheersbaar. Indien nodig kan je kosten doorberekenen aan werknemers.

Particuliere thuislaadpaal

Wil je thuis een laadpaal kopen houdt dan rekening met een laadpaal die makkelijk te installeren is en die aansluit op het elektrisch systeem van je huis. Laat een laadpaal daarom installeren door een erkend installatiebedrijf zoals P. Hoekwater B.V.

Ook privé kan je kiezen uit een DC-lader (snel laden) of een AC-laders (normaal laden). De keus wordt vooral bepaald door je dagelijkse rijgedrag, het aantal elektrische auto’s binnen het gezin en je eigen behoeften. Snelladers zijn handig voor mensen die hun voertuig snel moeten kunnen opladen, terwijl reguliere AC-laders geschikt zijn voor ’s nachts opladen.

Laadpaal kopen

Conclusie laadpaal kopen

Zowel voor je bedrijf als voor jou als particulier is het belangrijk om goed te kijken welke functies en specificaties het beste aansluit bij je behoeften. Installatiebedrijf P. Hoekwater kan je helpen bij de aankoop van jouw laadpaal. Maak nu meteen een advies afspraak.

Door te investeren in de juiste laadinfrastructuur kan je profiteren van de voordelen van elektrisch rijden en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst!