Rijschool Nieuw-Vennep

Ben je klaar om achter het stuur te kruipen en de weg op te gaan? Bij Rijschool Nieuw-Vennep begrijpen ze dat het starten met autorijden een grote stap is. Daarom bieden zij jou een persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat je, je comfortabel en zelfverzekerd voelt tijdens het leerproces. En wat is een betere manier om te beginnen dan met een kennismaking les? Vraag nu direct jouw kennismaking les aan bij Rubens Rijschool

Ontdek jouw weg naar rijvaardigheid met Rijschool Nieuw-Vennep!

De kennismaking les is speciaal ontworpen om jou een voorproefje te geven van wat Rubens Rijschool jou te bieden heeft. Samen met jou wordt bepaalt welk lespakket het beste bij jou past, zodat je met vertrouwen de weg op kunt gaan. Tijdens de kennismaking les staat persoonlijke aandacht, duidelijke uitleg en een ontspannen sfeer centraal.

Wat kun je verwachten tijdens jouw kennismaking les bij Rijschool Nieuw-Vennep?

Ten eerste vind er een persoonlijke introductie met de rijinstructeur plaats. De kennismaking begint al voordat je de auto instapt. De instructeur haalt je thuis ophalen en stelt zich aan je voor.

Bij Rijschool Nieuw-Vennep begrijpen ze dat de eerste keer zelf rijden best spannend kan zijn. Wil je even wennen aan de auto vanaf de passagiersstoel? Geen probleem, jouw comfort staat voorop!

Ten tweede krijg je instructies voor je vertrekt. Voordat je vertrekt, bespreekt de rijinstructeur hoe je de bestuurdersstoel op de juist manier instelt en hoe je de gordel draagt tijdens het rijden. De instructeur geeft een korte demonstratie van het sturen en legt de werking van de pedalen uit. Tijdens de kennismaking les zal je alleen het gaspedaal bedienen. De overige pedalen wordt door de rijinstructeur bediend.

Ten derde ga je rijervaring opdoen op een rustige weg. Tijdens de kennismaking les rijdt je op een rustige weg. Meestal is dit op een industrie terrein. Hier kan je wennen aan het sturen, gasgeven en remmen, en de basisprincipes van autorijden ondervinden.

Als laatste rijd je weer terug naar huis. Ongeveer 10 tot 15 minuten voor het einde van de les keer je weer terug naar het begin punt. Daar bespreekt de rijinstructeur van Rubens Rijschool samen met jou hoe de proefles is verlopen. Met deze kennismaking les krijg je een goed beeld van hoe de lessen bij Rijschool Nieuw-Vennep zijn.

Voorproefje van de hulpmiddelen tijdens de kennismaking les

Naast praktische rijvaardigheden, laat de rijinstructeur je ook kennismaken met de hulp middelen die  tijdens de rijles gebruikt worden. Zoals visuele ondersteuning met plaatjes, de lescam instructiecamera en de Plango leerling app.

De lescam instructie camera is een goed hulpmiddel tijdens de rijlessen omdat het rij en kijkgedrag van jou als cursist tijdens het rijden wordt vast gelegd. Doordat je handelen wordt vast gelegd is het mogelijk om direct na een verkeerssituatie dit te bekijken, hierdoor wordt direct inzichtelijk hoe er gehandeld is of op een situatie ingespeeld wordt.

Rijschool Nieuw-Vennep

Vrijblijvende beslissing bij Rijschool Nieuw Vennep

Na de kennismaking les heb je de tijd om thuis te overwegen of je rijlessen gaat volgen bij Rubens Rijschool. Geen haast, geen gedwongen beslissingen. De instructeur geeft altijd advies op basis van wat hij denkt dat je nodig hebt. Bij Rijschool Nieuw-Vennep geloven ze in investeren in extra lessen voor succes op de lange termijn.

Kortom

Bij Rubens Rijschool begint jouw rijavontuur met een kennismaking les die niet alleen informatief is, maar je ook een aangename ervaring biedt. Vraag nu jouw kennismaking les aan en zet de eerste stap richting rijvaardigheid en zelfvertrouwen achter het stuur.